معرفی سازمان خیریه درمانی جوادالائمه(ع) و توابع آن

در روزگاری نه چندان دور، در همان سالهای اوایل دهه 40 که بهداشت و درمان مردم در وضعیت خوبی نبود. به طوری که در شهرهای بزرگی مثل مشهد مقدس هم مردم برای دسترسی به خدمات اولیه درمانی در سختی و مضیقه بودند و مردم برای درمان بیماریهای ساده خود مجبور به مراجعه به پزشکان هندی و پاکستانی بودند.
در همان روزگار عده ای از انسانهای خیّر و نیک اندیش که دل در گرو رفع رنج و آلام مردم داشتند دست به کار شدند و سنگ بنای اولین مرکز درمانی خیریه را در شهر امام مهربانی ها و در مجاورت بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج علیه الاف التحیه و الثناء گذاشتند.  
درمانگاه جوادیه ، ابتدا در خانه ای محقر در خیابان طبرسی شروع بکار کرد و بانیان و موسسین با اخلاص این بنای ماندگار خود شخصا در این درمانگاه حضور یافته و با کارهایی همچون نوبت دهی و اعطای کمک های غذایی در کنار درمان بیماری به پزشکان و کادر درمان برای کمک به بیماران و نیازمندان خدمت می کردند. 
دیری نگذشت که این نهال نوپا با کمک بزرگ مردانی همچون مرحوم حاج عباس آصف دزفولی ، مرحوم حاج علی اکبر محمودی هاشمی و مرحوم حاجی قدیری حکیم ، حاج سید مرتضی سخاوتی و دیگر بزرگان تبدیل به سازمان خیریه درمانی جوادالائمه(ع) شد و اولین و مجهزترین بیمارستان خیریه مشهد را با راهبری بزرگ مردی به نام مرحوم دکتر محمد علی برادران تأسیس نمودند. 
دریکی از شماره های بولتن داخلی بیمارستان که در سال 1351 چاپ شده است چنین نوشته اند " مرکزی مجهز در جوار حرم مطهر امام رضا که در زمینه تحقیقات ، آموزش و درمان بیماران تلاش نماید و مورد توجه همه ممالک اسلامی قرار گیرد " در آن روزگار که مردم این شهر از کمترین امکانات درمانی محروم بودند آنان چنین چشم انداز و افق بلندی را برای خود ترسیم نموده بودند .
به تدریج با گسترش شهر و نیاز بیشتر مردم و اعتماد خیرین به این مجموعه معظم ، هیئت مدیره سازمان خیریه درمانی جوادالائمه(ع) مصمم شد تا خدمات خود را گسترش دهد، لذا در همین راستا در سال 1349 با کمک مرحوم حاج علی آقای هاشمی نژاد و اعتبارات سازمان قطعه زمین مناسبی به منظور احداث بیمارستان جدید در مجاورت بلوار وکیل آباد (خیابان هنرستان ) خریداری و کلنگ تأسیس بیمارستان شماره دو جوادالائمه(ع) در همان سال بر زمین زده شد. که با بروز شرایط سالهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ساخت پروژه مذکور متوقف شد تا اینکه از سال 1366 با همت مدیر عامل وقت سازمان  مرحوم حاج ماشاءالله دانشی نیا و با کمک های خیرین ، عملیات ساخت بیمارستان شماره دو آغاز و نهایتا با گرایش تخصصی قلب و عروق به بهره برداری رسید.

در حال حاضر بیمارستان و زایشگاه شماره یک جوادالائمه(ع) در خیابان طبرسی جنوبی به عنوان نزدیکترین بیمارستان جنرال در مجاورت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) بابخشهای زیر پذیرای بیماران ایرانی و غیر ایرانی می باشد:

- سه بخش بستری یک و دو و سه
- بخش اتاقهای عمل
- بخش زایشگاه
- بخش مراقبت های ویژه نوزادان ( NICU )
- بخش اورژانس شبانه روزی
- بخش رادیولوژی ، OPG و سونوگرافی ساده و داپلر
- بخش آزمایشگاه پاتوبیولوژی
- بخش فیزیوتراپی
- بخش بیماران غیر ایرانی ( گردشگری سلامت IPD )
- بخش دندانپزشکی ( در حال راه اندازی )
- درمانگاه طب سنتی و ایرانی ( در حال راه اندازی )
- درمانگاههای تخصصی : زنان و زایمان، اطفال و نوزادان، جراحی عمومی، ارولوژی، داخلی، دیابت و تغذیه

ظرفیت های بیمارستان :
مواردی همچون مجاورت با بارگاه منور و مضجع مقدس امام مهربانی ها، تیمن جستن این مرکز از نام مبارک باب الحوائج حضرت جوادالائمه(ع)، حسن شهرت در بین مردم مشهد، قدمت این مرکز و تعرفه های خدمات درمانی مناسب همراه با ارائه خدمات با کیفیت و بهره گیری از تیم درمانی با انگیزه و متخصص از مزایا و ظرفیت های بیمارستان و زایشگاه جوادالائمه(ع) می باشد.